Om mig

Mitt foto
Trollhättan, Västra Götaland, Sweden
Är en 23årig tjej från Mellerud som flyttade till Trollhättan för ca 4 och ett halvt år sen. Har två barn, Oliver född 06 och Lukas född 08.

fredag 29 januari 2010

Fatta chocken...


Var på sexparty i lördags. Jag beställde en jättefin och jätteoporrig korsett. FATTA chocken när jag öppnade paketet och hittade den här läskiga saken!

Gick till Morethanlove och förklarade fnissandes (såg mej själv i den förskräckliga outfiten, och det hade inte sett ut som på bilden) att detta inte var vad jag hade beställt. Tjejen skrattade och sa: "Åh, jag som trodde att det var en riktigt vågad tjej som beställt detta" HAHAHA, jovisst... jättevågad. Jag fick i alla fall min fina söta korsett tillslut =) Btw, jättetrevlig personal på Morethanlove.

4 kommentarer:

Eva sa...

Men EMMA!!!!!! *rodnar upp till öronen*

Jeanette S sa...

Haha - vad lustigt att det blev så fel! Kul att du bjuder på det, det är därför jag gillar din blogg - du bjuder alltid på dig själv!

Ett tips: gå med www.gratis5.se/user/register/Jeanette81 Det går snabbt att gratis få presentkort och finns presentkort på nästan alla kedjor. Tog mig bara 3 veckor att få ihop till det första. Går man med via länken ovan får man just nu 25 extra poäng, dvs. totalt 75 mot annars 50. Så passa på!

Ha en fortsatt härlig helg!

KAN DEE DRAWiNGS sa...

Gud vad roligt att höra! Vad glad jag blir :) Kramar!

Eva sa...

Chocken har lagt sig...vore kul med en uppdatering...

Bloggarkiv