Om mig

Mitt foto
Trollhättan, Västra Götaland, Sweden
Är en 23årig tjej från Mellerud som flyttade till Trollhättan för ca 4 och ett halvt år sen. Har två barn, Oliver född 06 och Lukas född 08.

söndag 7 mars 2010

Oliver 4 år

Idag fyller Bollibus 4 år! Morgonen började fint. Lukas ringde till morfar 06.14 och till min arbetskamrat Anna 06.15. Undrar hur glada de blev? Jag hade missat att låsa telefonskrället.
Igår hade vi iallafall kalas för Oliver. Han fick en kickbike som han åker runt på med elegans, han fick två nya tåg- Percy och Mavis. Mavis är INTE en flicka. Han är bara en kompis. Han fick en matta, massa böcker, pussel, spel, kläder, pengar (han vill köpa godis för allt så jag tror att jag får vara med å bestämma lite vad han ska köpa... eller iallafall få honom på rätt spår)

Så idag är det kalas igen. Idag kommer lite fler barn, alla kusinerna (utan Jakob) kommer idag. Idag bjuds det dock inte på smörgåstårta utan det blir korv och bröd- lite barnvänligare =)

Om vi ska prata lite om Lukas så är han lika spralig som vanligt. Han pratar mycket och han sjunger en sång som går: Mamma är en kossa, mu mu mu mu mu mu... vem sjutton har lärt honom det?
Oliver frågade om jag hade en häöst i magen. Whatta... dags att börja banta tror jag.

Nedan visas bilder från gårdagens kalas!









































1 kommentar:

Eva sa...

Världens finaste pöjkar!!!!

Bloggarkiv