Om mig

Mitt foto
Trollhättan, Västra Götaland, Sweden
Är en 23årig tjej från Mellerud som flyttade till Trollhättan för ca 4 och ett halvt år sen. Har två barn, Oliver född 06 och Lukas född 08.

onsdag 6 januari 2010

5 år

Idag är det min och Jyrkis 5 årsdag, bilden här intill är tagen för 5 år sen. 5 ÅR SEN!! Det känns som det var igår den här bilden togs!
Det har varit 5 år av berg och dalbana. Det har varit jättebra, det har varit mindre bra, det har varit skitdåligt och sen blev det jättebra igen och där är vi nu =) Allt är kanon!

Jag funderade i natt när jag låg vaken på hur mycket som har förändrats under de här 5 åren och jag kom fram till att jag har förändrats mest. När jag träffade Jyrki var jag en jäkla sketunge (18 men 14 iskallen), jag hade inte nån utbildning och inget jobb och levde på att allt ordnar sig ändå. Sen fick vi Oliver. Då började jag lära mej att laga mat och blev helt sjukt grym på det. Sen fick vi Lukas, ja då bestämde jag mej för att göra nåt mer med mitt liv- alltså se till att skaffa mej en utbildning. Började Omvårdnadsprogrammet, hade praktik som ledde till att jag fick jobb (timanställning). Jag har blivit mycket lugnare, har lärt känna mig själv. Jyrki, som är 8 år äldre än mig hade säkert redan gått igenom några av dessa faserna. Jaja, hur som helst...
Idag är det iallafall 5 års sedan vi blev vi. Lovley!!!

Jag har dessvärre haft huvudvärk och ont i halsen halsen hela natten och huvudvärken släpper inte...
Men men... dagen ska iallafall firas med god mat och den ska spenderas inomhus. Måste bli pigg snart!
Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Eva sa...

Grattis! Helt otroligt att det gått 5 år!! Jag är så stolt över dig - vilken resa du har gjort, gumman! Tack vare Jyrki kom du på banan igen, men mest tack vare dig själv för du är en klok och mycket smart tjej! Jag älskar dig!!

Eva sa...

Fem år och en vecka....UPPDATERA!

Bloggarkiv