Om mig

Mitt foto
Trollhättan, Västra Götaland, Sweden
Är en 23årig tjej från Mellerud som flyttade till Trollhättan för ca 4 och ett halvt år sen. Har två barn, Oliver född 06 och Lukas född 08.

fredag 16 april 2010

För gammal...

Jag känner mej gammal. Jag ÄR gammal. Igår kollade vi på Antikrundan med text. Hur gammal är man inte? Sen läste jag i en gammal klasskompis blogg att hon tagit ut sin näspiercing eftersom hon kommit ur sin 21-årskris. Men jag KAN inte ta ut min läppiercing. Den har ju liksom blivit jag! Har haft den i över 10 år. Jag är gammal. Jag är tråkig. Och gammal.

Jag vill inte bli äldre. Kan vi inte stoppa här? Killar blir snyggare med åren medans tjejer blir hängigare... GUD, tack för att det finns skönhetsoperationer. Jag lär ju genomgå ett par st om några år.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Emma, Emma, Emma du är ju supersnyggo ju.
Två barn och så snygg det är inte många det du. Kolla runt om kring dig i lekparker osv hur ser folk ut? Det är ingen vacker syn som möter en där inte. Blek, feta, slitna morsor och DU som inte faller under den kategorin.
Människor utan barn, visst har de snyggare kroppar och kanske mer glas i hyn men de flesta har inte heller den sanna kärleken....
Upp med hakan, snyggo

Emma Grenander sa...

Men, jösses TACK! Vem är du som är så gullig mot mej? Vad glad jag blev =) TACK!

Jojjo sa...

Jag gör gärna operationer med dej haha :) ifall du vill ha en operationskompis alltså. För jag e också gammal. Tyvärr!!!! <3 <3 Men du e fin ändå, din ålder till trots!!

Bloggarkiv